Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών για τη Ρομποτική

Στα πλαίσια του πολυθεματικού Φεστιβάλ Παιδείας που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Σμύρνης για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, από το Δεκέμβριο του 2018 μέχρι και το Φεβρουάριο του 2019, η Εκπαιδευτική Ρομποτική συνδέεται φυσικά και με τη συμμετοχή των τοπικών ομάδων στους διαγωνισμούς της WRO Hellas 2019! 
Ως εκ τούτου, οι εκπαιδευτικοί των Σχολείων του Δήμου Νέας Σμύρνης, μπορούν να αιτηθούν εξοπλισμό από το Δήμο της Νέας Σμύρνης για την υλοποίηση των έργων τους και τη διευκόλυνσή των μαθητών τους.
Επίσης το Σάββατο 12/1/2019 και ώρα 10.00πμ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση και συζήτηση καλών πρακτικών, για όλους τους εκπαιδευτικούς που σχεδιάζουν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης 2019 και στον Πανελλήνιο και Εθνικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019.

Τη συνάντηση μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ86 καθώς και εκπαιδευτικοί άλλων κλάδων και Δάσκαλοι που θέλουν να εκπαιδεύσουν και να προετοιμάσουν ομάδες Ρομποτικής.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι των σχολείων του Δήμου Νέας Σμύρνης, να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα.
Συμμετοχή στην επιμορφωτική συνάντηση.

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών για τη Ρομποτική

Στα πλαίσια του πολυθεματικού Φεστιβάλ Παιδείας που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Σμύρνης για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, από το Δεκέμβριο ...